Főoldal

Aurafotózás

Mi az aura?

Mi a csakra?

Feng Shui tanácsadás

Mi a Feng Shui?

Mi a karakter /gua/ számunk?

Lélekgyógyászat

Tanfolyamok

Fotóalbum

Bemutatófilm

Idézetek, gondolatok

Elérhetőség

Térkép

Források

Lélekgyógyászat

Minden betegség a lelki problémákból ered. A gondolataink igenis befolyásolják életünket, jelenünket és jövőnket. Tőlünk függ, milyen lesz a holnapunk!

Van megoldás leküzdeni a lelki zavarokat, a szorongást, félelmet, önbizalom hiányt, aggodalmakat, a gyász okozta fájdalmat vagy egy vállás traumáit mielőtt azok még testi tüneteket okoznának. De ha már ez megtörtént, akkor sincs késő, csak el kell határozni, hogy MOST eljött az idő a változtatásra és a régóta cipelt terhek elengedésére. A gyógyulás csodája belülről fakad.

Ha úgy gondolja elérkezett az idő a változásra, ha gyógyulni szeretne, ha jobbá szeretné tenni életét és megszabadulna régóta hordozott problémáitól, akkor ne várjon tovább! Hívjon most, kérjen időpontot és készüljön fel az "utazásra", melynek végére testileg és lelkileg megújjul, meggyógyul és máskép látja, majd a világot.

A program:

-hetente konzultáció /1-1,5 órás/

-otthoni feladatok, gyakorlatok, meditációk

-életmód tanácsadás

 

A konzultáció során segítek bizonyos gyakorlatok elsajátításában, átbeszéljük a problémákat és lépésről lépésre megoldást keresünk rá közösen. A változásokat várhatóan hétről hétre tapasztalni fogja, és ezeket a konzultáció elején mindig megbeszéljük. A konzultáció során egyszerre egy személlyel foglalkozom. Szükséges 2 db füzet és íróeszköz.

A konzultáció ára : 8000.- / alkalom

Az összeg a konzultációt, és bizonyos gyakorlatokhoz a feladatlapot tartalmazza.

A problémától és a haladástól függően kb. 10 hét alatt lehet tartós eredményeket elérni.

Kérdéseit felteheti e-mail-ben, az Elérhetőség oldalára kattintva, bejelentkezni az ott található telefonszámon lehet!

Szeretettel várom! Ajtóm nyitva áll!